Ny strækfilm optimerer palletering og økonomi
Fleksibel strækfilm giver hurtigere og mere stabil palletering – og en økonomisk besparelse på 25 %
Denne vare er nu tilføjet til din kurv:
I alt: {{cart.data.BillingCurrency}} {{cart.data.SubTotal | formatprice}}
Gebyr: {{cart.data.BillingCurrency}} {{cart.data.Shipping | formatprice}}
Gebyr: Fri
Fleksibel strækfilm giver hurtigere og mere stabil palletering – og en økonomisk besparelse på 25 %
Margarinefabrikken Grønvang oplevede, at forbrugerne i stigende grad efterspurgte flydende margarine i brugervenlige plastflasker frem for fast margarine i traditionelle papirindpakninger.
Overgangen fra fast til flydende margarine stillede helt nye krav til den strækfilm, som man brugte til palleteringen. For efter
indpakningen køres produkterne på køl, hvilket ændrer konsistensen og egenskaberne i strækfilmen. Resultatet var, at folien løsnede sig, vred pallelabelen, pressede på produkterne og gjorde pallen ustabil. Derfor gik Grønvang til DS Smith for at finde en strækfilm, der kunne løse udfordringen.
For at finde frem til den helt rigtige løsning udførte DS Smith tests på fabrikken i samarbejde med TrioPlasts specialist på området og fabrikkens egen tekniker. Valget faldt på TrioPlast strækfilm 17 my, hvilket er en meget fleksibel strækfilm, der har de korrekte egenskaber til at afhjælpe udfordringen omkring stabilisering i forskellige miljøer, herunder produktion, transportbånd, køl og lastbiltransport.
”DS Smiths store kendskab til vores daglige produkthåndtering og deres professionelle tilgang til opgaven gjorde, at vi sammen fandt frem til et yderst tilfredsstillende resultat.”
Peter F. Thorning. Fabrikschef hos Grønvang
Margarinefabrikken Grønvang har opnået en række væsentlige fordele med den nye, fleksible strækfilm. Udover en hurtigere,
pænere og mere stabil palletering er forbruget af strækfilm pr. færdigpakket palle blevet mindre. Det har både resulteret i en
besparelse på CO2-regnskabet og en økonomisk besparelse på 25 % i forhold til det tidligere forbrug.
Grønvang er en moderne, kosher-certificeret fødevarevirksomhed, der producerer blandingsprodukter af smør og margariner, og som særlig er kendt for sine kvaliteter af margariner på bageri- og foodservice markedet.